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Analisi reologica ed NMR di emulsioni modello per applicazioni in campo petrolifero 1-gen-2008 Gabriele, Domenico; Migliori, Massimo; Lupi, Fr; Baldino, N; Oliviero Rossi, C; de Cindio, B.
Analisi reologica di un'emulsione a base di olio di oliva per pasta sfoglia surgelata 1-gen-2008 Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; Migliori, Massimo; de Cindio, B.
Olive oil based emulsions in frozen puff pastry production, 1-gen-2008 Gabriele, Domenico; Migliori, Massimo; Lupi, F. R.; DE CINDIO, B.
Rheological Study of Batter Dough for Yorkshire Pudding Production 1-gen-2008 Migliori, Massimo; Gabriele, Domenico; Baldino, N; Lupi, F. R.; DE CINDIO, B.
Olive oil emulsions as puff pastry shortening replacer 1-gen-2009 Lupi, Fr; Baldino, N; Gabriele, Domenico; De Cindio, B; Migliori, Massimo
Emulsificazione isoenergetica di emulsioni modello: analisi microstrutturale e reologica 1-gen-2010 Lupi, Fr; Migliori, Massimo; Gabriele, Domenico; de Cindio, B.
Analisi micro strutturale e reologica della stabilità di emulsioni concentrate O/W per il trasporto di greggio in condotta 1-gen-2010 Lupi, Fr; Migliori, Massimo; Gabriele, Domenico; de Cindio, B.
Analisi reologica di emulsioni strutturate a base di olio di oliva 1-gen-2010 Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; Migliori, Massimo; De Cindio, B; Sanchez, Mc; Gallegos, C.
Rheological setting temperature of biopolymer gels 1-gen-2011 Gabriele, Domenico; Checchetti, A; Aquino, A; Baldino, N; Lupi, Fr; de Cindio, B; Mazzuca, D; Marino, R.
Rheological properties of batter dough: effect of egg level 1-gen-2011 Migliori, M.; Gabriele, D.; Baldino, N.; Lupi, F. R.; DE CINDIO, B.
Modeling of drying process of candies obtained with starch molding technique 1-gen-2011 Baldino, N; Seta, L; Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; de Cindio, B.
Rheological properties of mixed biopolymer gels 1-gen-2011 Gabriele, Domenico; Checchetti, A; Aquino, A; Baldino, N; Lupi, Fr; de Cindio, B; Parisella, Ml; Marino, R.
A rheological analysis of structured water-in-olive oil emulsions 1-gen-2011 Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; de Cindio, B; Sánchez, Mc; Gallegos, C.
Sheeting Process Modelling and Rheological Analysis of an Olive-Oil-Emulsion-Based Puff Pastry 1-gen-2011 Lupi, Fr; Baldino, N; Seta, L; Gabriele, Domenico; de Cindio, B.
Rheological study of o/w concentrated model emulsions for heavy crude oil transportation 1-gen-2011 Gabriele, D; Migliori, M; Lupi, F. R.; DE CINDIO, B
The influence of carrageenan on interfacial properties and short term stability of milk whey proteins emulsions 1-gen-2012 Seta, L; Baldino, N; Gabriele, Domenico; Lupi, Fr; de Cindio, B.
Rheological effects on bitumen of polyphosphoric acid (PPA) addition 1-gen-2012 Baldino, N; Gabriele, Domenico; Oliviero Rossi, C; Lupi, Fr; Seta, L; Caputo, P.
Effect of shear rate on crystallisation phenomena in olive oil based organogels 1-gen-2012 Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; de Cindio, B.
Stabilisation of meat suspensions by organogelation: a rheological approach 1-gen-2012 Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; Baldino, N; Seta, L; de Cindio, B; De Rose, C.
Effect Of Waxes Addition On Rheological Properties Of O/W Concentrated Model Emulsions 1-gen-2012 Migliori, M; Gabriele, D; Lupi, F. R.; DE CINDIO, B.
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