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Analisi reologica ed NMR di emulsioni modello per applicazioni in campo petrolifero
2008-01-01 Gabriele, Domenico; Migliori, Massimo; Lupi, Fr; Baldino, N; Oliviero Rossi, C; de Cindio, B.
Analisi reologica di un'emulsione a base di olio di oliva per pasta sfoglia surgelata
2008-01-01 Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; Migliori, Massimo; de Cindio, B.
Olive oil based emulsions in frozen puff pastry production,
2008-01-01 Gabriele, Domenico; Migliori, Massimo; Lupi, F. R.; DE CINDIO, B.
Rheological Study of Batter Dough for Yorkshire Pudding Production
2008-01-01 Migliori, Massimo; Gabriele, Domenico; Baldino, N; Lupi, F. R.; DE CINDIO, B.
Olive oil emulsions as puff pastry shortening replacer
2009-01-01 Lupi, Fr; Baldino, N; Gabriele, Domenico; De Cindio, B; Migliori, Massimo
Emulsificazione isoenergetica di emulsioni modello: analisi microstrutturale e reologica
2010-01-01 Lupi, Fr; Migliori, Massimo; Gabriele, Domenico; de Cindio, B.
Analisi micro strutturale e reologica della stabilità di emulsioni concentrate O/W per il trasporto di greggio in condotta
2010-01-01 Lupi, Fr; Migliori, Massimo; Gabriele, Domenico; de Cindio, B.
Analisi reologica di emulsioni strutturate a base di olio di oliva
2010-01-01 Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; Migliori, Massimo; De Cindio, B; Sanchez, Mc; Gallegos, C.
Rheological setting temperature of biopolymer gels
2011-01-01 Gabriele, Domenico; Checchetti, A; Aquino, A; Baldino, N; Lupi, Fr; de Cindio, B; Mazzuca, D; Marino, R.
Rheological properties of batter dough: effect of egg level
2011-01-01 Migliori, M.; Gabriele, D.; Baldino, N.; Lupi, F. R.; DE CINDIO, B.
Modeling of drying process of candies obtained with starch molding technique
2011-01-01 Baldino, N; Seta, L; Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; de Cindio, B.
Rheological properties of mixed biopolymer gels
2011-01-01 Gabriele, Domenico; Checchetti, A; Aquino, A; Baldino, N; Lupi, Fr; de Cindio, B; Parisella, Ml; Marino, R.
A rheological analysis of structured water-in-olive oil emulsions
2011-01-01 Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; de Cindio, B; Sánchez, Mc; Gallegos, C.
Sheeting Process Modelling and Rheological Analysis of an Olive-Oil-Emulsion-Based Puff Pastry
2011-01-01 Lupi, Fr; Baldino, N; Seta, L; Gabriele, Domenico; de Cindio, B.
Rheological study of o/w concentrated model emulsions for heavy crude oil transportation
2011-01-01 Gabriele, D; Migliori, M; Lupi, F. R.; DE CINDIO, B
The influence of carrageenan on interfacial properties and short term stability of milk whey proteins emulsions
2012-01-01 Seta, L; Baldino, N; Gabriele, Domenico; Lupi, Fr; de Cindio, B.
Rheological effects on bitumen of polyphosphoric acid (PPA) addition
2012-01-01 Baldino, N; Gabriele, Domenico; Oliviero Rossi, C; Lupi, Fr; Seta, L; Caputo, P.
Effect of shear rate on crystallisation phenomena in olive oil based organogels
2012-01-01 Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; de Cindio, B.
Stabilisation of meat suspensions by organogelation: a rheological approach
2012-01-01 Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; Baldino, N; Seta, L; de Cindio, B; De Rose, C.
Effect Of Waxes Addition On Rheological Properties Of O/W Concentrated Model Emulsions
2012-01-01 Migliori, M; Gabriele, D; Lupi, F. R.; DE CINDIO, B.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Analisi reologica ed NMR di emulsioni modello per applicazioni in campo petrolifero | 1-gen-2008 | Gabriele, Domenico; Migliori, Massimo; Lupi, Fr; Baldino, N; Oliviero Rossi, C; de Cindio, B. | |
Analisi reologica di un'emulsione a base di olio di oliva per pasta sfoglia surgelata | 1-gen-2008 | Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; Migliori, Massimo; de Cindio, B. | |
Olive oil based emulsions in frozen puff pastry production, | 1-gen-2008 | Gabriele, Domenico; Migliori, Massimo; Lupi, F. R.; DE CINDIO, B. | |
Rheological Study of Batter Dough for Yorkshire Pudding Production | 1-gen-2008 | Migliori, Massimo; Gabriele, Domenico; Baldino, N; Lupi, F. R.; DE CINDIO, B. | |
Olive oil emulsions as puff pastry shortening replacer | 1-gen-2009 | Lupi, Fr; Baldino, N; Gabriele, Domenico; De Cindio, B; Migliori, Massimo | |
Emulsificazione isoenergetica di emulsioni modello: analisi microstrutturale e reologica | 1-gen-2010 | Lupi, Fr; Migliori, Massimo; Gabriele, Domenico; de Cindio, B. | |
Analisi micro strutturale e reologica della stabilità di emulsioni concentrate O/W per il trasporto di greggio in condotta | 1-gen-2010 | Lupi, Fr; Migliori, Massimo; Gabriele, Domenico; de Cindio, B. | |
Analisi reologica di emulsioni strutturate a base di olio di oliva | 1-gen-2010 | Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; Migliori, Massimo; De Cindio, B; Sanchez, Mc; Gallegos, C. | |
Rheological setting temperature of biopolymer gels | 1-gen-2011 | Gabriele, Domenico; Checchetti, A; Aquino, A; Baldino, N; Lupi, Fr; de Cindio, B; Mazzuca, D; Marino, R. | |
Rheological properties of batter dough: effect of egg level | 1-gen-2011 | Migliori, M.; Gabriele, D.; Baldino, N.; Lupi, F. R.; DE CINDIO, B. | |
Modeling of drying process of candies obtained with starch molding technique | 1-gen-2011 | Baldino, N; Seta, L; Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; de Cindio, B. | |
Rheological properties of mixed biopolymer gels | 1-gen-2011 | Gabriele, Domenico; Checchetti, A; Aquino, A; Baldino, N; Lupi, Fr; de Cindio, B; Parisella, Ml; Marino, R. | |
A rheological analysis of structured water-in-olive oil emulsions | 1-gen-2011 | Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; de Cindio, B; Sánchez, Mc; Gallegos, C. | |
Sheeting Process Modelling and Rheological Analysis of an Olive-Oil-Emulsion-Based Puff Pastry | 1-gen-2011 | Lupi, Fr; Baldino, N; Seta, L; Gabriele, Domenico; de Cindio, B. | |
Rheological study of o/w concentrated model emulsions for heavy crude oil transportation | 1-gen-2011 | Gabriele, D; Migliori, M; Lupi, F. R.; DE CINDIO, B | |
The influence of carrageenan on interfacial properties and short term stability of milk whey proteins emulsions | 1-gen-2012 | Seta, L; Baldino, N; Gabriele, Domenico; Lupi, Fr; de Cindio, B. | |
Rheological effects on bitumen of polyphosphoric acid (PPA) addition | 1-gen-2012 | Baldino, N; Gabriele, Domenico; Oliviero Rossi, C; Lupi, Fr; Seta, L; Caputo, P. | |
Effect of shear rate on crystallisation phenomena in olive oil based organogels | 1-gen-2012 | Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; de Cindio, B. | |
Stabilisation of meat suspensions by organogelation: a rheological approach | 1-gen-2012 | Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; Baldino, N; Seta, L; de Cindio, B; De Rose, C. | |
Effect Of Waxes Addition On Rheological Properties Of O/W Concentrated Model Emulsions | 1-gen-2012 | Migliori, M; Gabriele, D; Lupi, F. R.; DE CINDIO, B. |
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