Sfoglia per Autore
L’attività del laboratorio di Reologia dell’UNICAL nel settore alimentare
2004-01-01 DE CINDIO, B; Gabriele, Domenico; Migliori, Massimo; Baldino, N.
Applicazione del modello di crescita di bolle al processo di cottura di biscotti
2004-01-01 de Cindio, B; Migliori, M; Gabriele, Domenico; Baldino, N.
Rheological model of sponge-type goods baking
2006-01-01 Gabriele, D; Migliori, Massimo; Baldino, N; DE CINDIO, B.
Modelling of emulsion behavior in nozzle expansion
2006-01-01 Migliori, M; Gabriele, Domenico; Baldino, N; DI SANZO, R; DE CINDIO, B; Tricarico, M. C.
Modeling of emulsion behaviour in nozzle expansion
2006-01-01 Migliori, Massimo; Gabriele, D; Baldino, N; DI SANZO, R; DE CINDIO, B; Tricarico, M. C.
Bubbles evolution in aerated foods
2006-01-01 Baldino, N; DI SANZO, R; Gabriele, Domenico; Migliori, Massimo; DE CINDIO, B.
Rheological modelling of sponge-type goods baking
2006-01-01 DE CINDIO, B; Gabriele, Domenico; Migliori, M; Baldino, N.
Modelling of bubbole dynamic behaviour in foams
2006-01-01 Migliori, M; Gabriele, Domenico; Baldino, N; DI SANZO, R; DE CINDIO, B; Vuozzo, D.
Analisi reologica della processabilità del cioccolato
2006-01-01 Baldino, N; Gabriele, Domenico; Migliori, M; DE CINDIO, B; Cicerelli, L.
Biaxial extension apparatus for flour rheological characterization
2006-01-01 Migliori, M; Gabriele, Domenico; Baldino, N; DE CINDIO, B.
Analisi del flusso di schiume in ugelli
2006-01-01 Gabriele, Domenico; Migliori, M; Baldino, N; DI SANZO, R; DE CINDIO, B; Vuozzo, D.
Viscosity of multicomponent solutions of simple and complex sugars in water
2007-01-01 Migliori, M; Gabriele, Domenico; Baldino, N; DI SANZO, R; Lupi, F. R.; DE CINDIO, B. CORRERA S.
Rheological properties of dairy emulsions for whipping products
2007-01-01 DI SANZO, R; Gabriele, Domenico; Migliori, M; Baldino, N; Lupi, F. R.; DE CINDIO, B; Vuozzo, D.
A rheological quality control of microwave heating of foods
2007-01-01 Baldino, N; DI SANZO, R; Gabriele, Domenico; Migliori, M; Lupi, F. R.; DE CINDIO, B; Romano, V.
Thermo-viscoelastic stresses in “short pasta”: rheological modelling
2007-01-01 Migliori, M; Lupi, F. R.; Gabriele, Domenico; Baldino, N; DI SANZO, R; DE CINDIO, B.
A rheological investigation of synthetic zeolite addition on cement paste
2007-01-01 Baldino, N.; Gabriele, Domenico; De Cindio, B.; Frontera, P.; Marchese, S.; Candamano, Sebastiano; Crea, Fortunato
A rheological approach to jam production for biscuit topping
2007-01-01 Baldino, N; Gabriele, Domenico; Migliori, M; DE CINDIO, B; Cicerelli, L.
A rheology assisted approach to fruit extract production
2007-01-01 DI SANZO, R; Migliori, M; Gabriele, Domenico; Baldino, N; Lupi, F. R.; DE CINDIO, B.
Misure di estensione biassiale per la caratterizzazione reologica di farine
2007-01-01 Migliori, Massimo; Gabriele, Domenico; Baldino, N.; Pollini, C. M.; DE CINDIO, B.
Oil in water emulsion characterisation for heavy oil in pipeline transportation
2007-01-01 Lupi, F. R.; Migliori, M; Gabriele, Domenico; Baldino, N; DI SANZO, R; DE CINDIO, B.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
L’attività del laboratorio di Reologia dell’UNICAL nel settore alimentare | 1-gen-2004 | DE CINDIO, B; Gabriele, Domenico; Migliori, Massimo; Baldino, N. | |
Applicazione del modello di crescita di bolle al processo di cottura di biscotti | 1-gen-2004 | de Cindio, B; Migliori, M; Gabriele, Domenico; Baldino, N. | |
Rheological model of sponge-type goods baking | 1-gen-2006 | Gabriele, D; Migliori, Massimo; Baldino, N; DE CINDIO, B. | |
Modelling of emulsion behavior in nozzle expansion | 1-gen-2006 | Migliori, M; Gabriele, Domenico; Baldino, N; DI SANZO, R; DE CINDIO, B; Tricarico, M. C. | |
Modeling of emulsion behaviour in nozzle expansion | 1-gen-2006 | Migliori, Massimo; Gabriele, D; Baldino, N; DI SANZO, R; DE CINDIO, B; Tricarico, M. C. | |
Bubbles evolution in aerated foods | 1-gen-2006 | Baldino, N; DI SANZO, R; Gabriele, Domenico; Migliori, Massimo; DE CINDIO, B. | |
Rheological modelling of sponge-type goods baking | 1-gen-2006 | DE CINDIO, B; Gabriele, Domenico; Migliori, M; Baldino, N. | |
Modelling of bubbole dynamic behaviour in foams | 1-gen-2006 | Migliori, M; Gabriele, Domenico; Baldino, N; DI SANZO, R; DE CINDIO, B; Vuozzo, D. | |
Analisi reologica della processabilità del cioccolato | 1-gen-2006 | Baldino, N; Gabriele, Domenico; Migliori, M; DE CINDIO, B; Cicerelli, L. | |
Biaxial extension apparatus for flour rheological characterization | 1-gen-2006 | Migliori, M; Gabriele, Domenico; Baldino, N; DE CINDIO, B. | |
Analisi del flusso di schiume in ugelli | 1-gen-2006 | Gabriele, Domenico; Migliori, M; Baldino, N; DI SANZO, R; DE CINDIO, B; Vuozzo, D. | |
Viscosity of multicomponent solutions of simple and complex sugars in water | 1-gen-2007 | Migliori, M; Gabriele, Domenico; Baldino, N; DI SANZO, R; Lupi, F. R.; DE CINDIO, B. CORRERA S. | |
Rheological properties of dairy emulsions for whipping products | 1-gen-2007 | DI SANZO, R; Gabriele, Domenico; Migliori, M; Baldino, N; Lupi, F. R.; DE CINDIO, B; Vuozzo, D. | |
A rheological quality control of microwave heating of foods | 1-gen-2007 | Baldino, N; DI SANZO, R; Gabriele, Domenico; Migliori, M; Lupi, F. R.; DE CINDIO, B; Romano, V. | |
Thermo-viscoelastic stresses in “short pasta”: rheological modelling | 1-gen-2007 | Migliori, M; Lupi, F. R.; Gabriele, Domenico; Baldino, N; DI SANZO, R; DE CINDIO, B. | |
A rheological investigation of synthetic zeolite addition on cement paste | 1-gen-2007 | Baldino, N.; Gabriele, Domenico; De Cindio, B.; Frontera, P.; Marchese, S.; Candamano, Sebastiano; Crea, Fortunato | |
A rheological approach to jam production for biscuit topping | 1-gen-2007 | Baldino, N; Gabriele, Domenico; Migliori, M; DE CINDIO, B; Cicerelli, L. | |
A rheology assisted approach to fruit extract production | 1-gen-2007 | DI SANZO, R; Migliori, M; Gabriele, Domenico; Baldino, N; Lupi, F. R.; DE CINDIO, B. | |
Misure di estensione biassiale per la caratterizzazione reologica di farine | 1-gen-2007 | Migliori, Massimo; Gabriele, Domenico; Baldino, N.; Pollini, C. M.; DE CINDIO, B. | |
Oil in water emulsion characterisation for heavy oil in pipeline transportation | 1-gen-2007 | Lupi, F. R.; Migliori, M; Gabriele, Domenico; Baldino, N; DI SANZO, R; DE CINDIO, B. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile