RicercaInizia una nuova ricerca

NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.

cerca in
Risultati 231 - 240 di 246 (tempo di esecuzione: 0.023 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Technological aspects and analytical determination of biogenic amines in cheese 1-gen-2013 Loizzo, Monica Rosa; Menichini, F.; Picci, Nevio; Puoci, Francesco; Spizzirri, U. G.; Restuccia, Donatella
The addition of Capsicum baccatum to Calabrian monovarietal extra virgin olive oils leads to flavoured olive oils with enhanced oxidative stability 1-gen-2021 Plastina, Pierluigi; Tundis, Rosa; LA TORRE, Chiara; Sicari, Vincenzo; Maria Giuffré, Angelo; Neri, Alessandro; Bonesi, Marco; Leporini, Mariarosaria; Fazio, Alessia; Falco, Tiziana; Loizzo, Monica Rosa
The Cellular Protective Effects of Rosmarinic Acid: from Bench to Bedside 1-gen-2015 Nabavi, Sf; Tenore, Gc; Daglia, M; Tundis, Rosa; Loizzo, Monica Rosa; Nabavi, Sm
The effect of blanching on phytochemical content and bioactivity of hypochaeris and hyoseris species (Asteraceae), vegetables traditionally used in Southern Italy 1-gen-2021 Sicari, V.; Loizzo, M. R.; Silva, A. S.; Romeo, R.; Spampinato, G.; Tundis, R.; Leporini, M.; Musarella, C. M.
The effect of domestic processing on the content and bioaccessibility of carotenoids from chili peppers (Capsicum species). 1-gen-2013 Pugliese, A; Loizzo, Monica Rosa; Tundis, Rosa; O’Callaghan, Y; Galvin, K; Menichini, F; O’Brien, N.
The essential oil of Salvia rosmarinus Spenn. from Italy as a source of health-promoting compounds: Chemical profile and antioxidant and cholinesterase inhibitory activity 1-gen-2020 Leporini, Mariarosaria; Bonesi, Marco; Loizzo, Monica Rosa; Passalacqua, Nicodemo Giuseppe; Tundis, Rosa
The impact of cultivar on polyphenol and biogenic amine profiles in Calabrian red grapes during winemaking 1-gen-2017 Restuccia, D.; Sicari, V.; Pellicanò, T. M.; Spizzirri, U. G.; Loizzo, M. R.
The influence of fruit ripening on the phytochemical content and biological activity of Capsicum chinense Jacq. cv Habanero 1-gen-2009 Menichini, F; Tundis, Rosa; Bonesi, M; Loizzo, Monica Rosa; Conforti, Filomena; Statti, Giancarlo; DE CINDIO, B; Houghton, P. J.; Menichini, F.
The influence of ultrafiltration of of Citrus limon L. Burm. cv Femminello comune juice on its chemical composition and antioxidant, and hypoglycaemic properties 1-gen-2019 Loizzo, Monica Rosa; Sicari, Vincenzo; Tundis, Rosa; Leporini, Mariarosaria; Falco, Tiziana; Calabro', Vincenza
The potential of pumpkin seed oil as a functional food—A comprehensive review of chemical composition, health benefits, and safety 1-gen-2022 Samec, D.; Loizzo, M. R.; Gortzi, O.; Cankaya, I. T.; Tundis, R.; Suntar, I.; Shirooie, S.; Zengin, G.; Devkota, H. P.; Reboredo-Rodriguez, P.; Hassan, S. T. S.; Manayi, A.; Kashani, H. R. K.; Nabavi, S. M.
Risultati 231 - 240 di 246 (tempo di esecuzione: 0.023 secondi).
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile

Aggiungere filtri:  
Aggiungi
Opzioni
Scopri
Tipologia
  • 1 Contributo su Rivista 246
  • 1 Contributo su Rivista::1.1 Arti... 246
Autore
  • TUNDIS, Rosa 199
  • BONESI, Marco 87
  • STATTI, Giancarlo Antonio 38
  • CONFORTI, Filomena 36
  • PASSALACQUA, Nicodemo Giuseppe 13
  • LEPORINI, MARIAROSARIA 12
  • RESTUCCIA, Donatella 11
  • AIELLO, Francesca 10
  • SPIZZIRRI, Umile Gianfranco 10
  • CAPPELLO, Anna Rita 8
Data di pubblicazione
  • 2020 - 2024 70
  • 2010 - 2019 125
  • 2002 - 2009 51
Rivista
  • NATURAL PRODUCT RESEARCH 18
  • ANTIOXIDANTS 13
  • FOODS 11
  • MOLECULES 10
  • JOURNAL OF ENZYME INHIBITION AND ... 8
  • FOOD CHEMISTRY 7
  • PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION 7
  • PLANTS 7
  • FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 6
  • CURRENT MEDICINAL CHEMISTRY 5
Keyword
  • Antioxidant 13
  • Essential oil 13
  • antioxidant activity 11
  • antioxidant 9
  • Antioxidant activity 8
  • Phytochemicals 8
  • Cytotoxicity 7
  • GC-MS 7
  • Carotenoids 6
  • Antioxidants 5
Lingua
  • eng 233
  • ita 2
  • lat 1
Accesso al fulltext
  • no fulltext 246