PERRI, ENZO
PERRI, ENZO
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
A metabolomic approach to the evaluation of the origin of extra virgin olive oil: A convenient statistical treatment of mass spectrometric analytical data
2007-01-01 Cavaliere, Brunella; De Nino, Antonio; Hayet, Fourati; Lazez, Aida; Macchione, Barbara; Moncef, Cossentini; Perri, Enzo; Sindona, Giovanni; Tagarelli, Antonio
Dried destoned virgin olive pomace: a promising new by-product from pomace extraction process
2021-01-01 Benincasa, C.; Pellegrino, M.; Veltri, L.; Claps, S.; Fallara, C.; Perri, E.
Metabolomica nella caratterizzazione della provenienza di oli extravergini di oliva
2005-01-01 Tagarelli, A.; De Nino, A.; Perri, E.; Sindona, G.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A metabolomic approach to the evaluation of the origin of extra virgin olive oil: A convenient statistical treatment of mass spectrometric analytical data | 1-gen-2007 | Cavaliere, Brunella; De Nino, Antonio; Hayet, Fourati; Lazez, Aida; Macchione, Barbara; Moncef, Cossentini; Perri, Enzo; Sindona, Giovanni; Tagarelli, Antonio | |
Dried destoned virgin olive pomace: a promising new by-product from pomace extraction process | 1-gen-2021 | Benincasa, C.; Pellegrino, M.; Veltri, L.; Claps, S.; Fallara, C.; Perri, E. | |
Metabolomica nella caratterizzazione della provenienza di oli extravergini di oliva | 1-gen-2005 | Tagarelli, A.; De Nino, A.; Perri, E.; Sindona, G. |