MARINO, ROSAMARIA
MARINO, ROSAMARIA
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.0 secondi).
Effect of dispersing conditions on rheological properties of edible fibre suspensions
2019-01-01 Lupi, Francesca R.; Puoci, Francesco; Bruno, Elisabetta; Baldino, Noemi; Marino, Rosamaria; Gabriele, Domenico
Rheological study of dietary fiber emulsions: a new potential low-fat food
2019-01-01 Bruno, Elisabetta; Lupi, Francesca R.; Baldino, Noemi; Marino, Rosamaria; Gabriele, Domenico
| Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
|---|---|---|---|
| Effect of dispersing conditions on rheological properties of edible fibre suspensions | 1-gen-2019 | Lupi, Francesca R.; Puoci, Francesco; Bruno, Elisabetta; Baldino, Noemi; Marino, Rosamaria; Gabriele, Domenico | |
| Rheological study of dietary fiber emulsions: a new potential low-fat food | 1-gen-2019 | Bruno, Elisabetta; Lupi, Francesca R.; Baldino, Noemi; Marino, Rosamaria; Gabriele, Domenico |