RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
The synthesis and Angiotensin Converting Enzyme (ACE) inhibitory activity of chalcones and their pyrazole derivatives
2010-01-01 Bonesi, Marco; Loizzo, Monica Rosa; Statti, Giancarlo; Sylvie, Michel; François, Tillequin; Menichini, Francesco
Trifolium pratense and T. repens (Leguminosae): edible flower extracts as functional ingredients
2015-01-01 Tundis, Rosa; Marrelli, M; Conforti, F; Tenuta, Mc; Bonesi, M; Menichini, F; Loizzo, Mr
Turmeric-flavoured olive oil: A promising path to natural antioxidant benefits
2024-01-01 Custureri, Irene Maria Grazia; Sicari, Vincenzo; Giuffrè, Angelo Maria; Tundis, Rosa; Soria, Ana Cristina; Loizzo, Monica Rosa
Tyrosinase, acetyl- and butyryl-cholinesterase inhibitory activity of Stachys lavandulifolia Vahl (Lamiaceae) and its major constituents
2015-01-01 Tundis, Rosa; Bonesi, Marco; Pugliese, A; Nadjafi, F; Menichini, F; Loizzo, Monica Rosa
Vaccinium species (Ericaceae): From chemical composition to bio-functional activities
2021-01-01 Tundis, R.; Tenuta, M. C.; Loizzo, M. R.; Bonesi, M.; Finetti, F.; Trabalzini, L.; Deguin, B.
Valorization of red grape (Vitis vinifera cv. Sangiovese) pomace as functional food ingredient
2020-01-01 Carullo, Gabriele; Spizzirri, Umile Gianfranco; Loizzo, Monica Rosa; Leporini, Mariarosaria; Sicari, Vincenzo; Aiello, Francesca; Restuccia, Donatella
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
The synthesis and Angiotensin Converting Enzyme (ACE) inhibitory activity of chalcones and their pyrazole derivatives | 1-gen-2010 | Bonesi, Marco; Loizzo, Monica Rosa; Statti, Giancarlo; Sylvie, Michel; François, Tillequin; Menichini, Francesco | |
Trifolium pratense and T. repens (Leguminosae): edible flower extracts as functional ingredients | 1-gen-2015 | Tundis, Rosa; Marrelli, M; Conforti, F; Tenuta, Mc; Bonesi, M; Menichini, F; Loizzo, Mr | |
Turmeric-flavoured olive oil: A promising path to natural antioxidant benefits | 1-gen-2024 | Custureri, Irene Maria Grazia; Sicari, Vincenzo; Giuffrè, Angelo Maria; Tundis, Rosa; Soria, Ana Cristina; Loizzo, Monica Rosa | |
Tyrosinase, acetyl- and butyryl-cholinesterase inhibitory activity of Stachys lavandulifolia Vahl (Lamiaceae) and its major constituents | 1-gen-2015 | Tundis, Rosa; Bonesi, Marco; Pugliese, A; Nadjafi, F; Menichini, F; Loizzo, Monica Rosa | |
Vaccinium species (Ericaceae): From chemical composition to bio-functional activities | 1-gen-2021 | Tundis, R.; Tenuta, M. C.; Loizzo, M. R.; Bonesi, M.; Finetti, F.; Trabalzini, L.; Deguin, B. | |
Valorization of red grape (Vitis vinifera cv. Sangiovese) pomace as functional food ingredient | 1-gen-2020 | Carullo, Gabriele; Spizzirri, Umile Gianfranco; Loizzo, Monica Rosa; Leporini, Mariarosaria; Sicari, Vincenzo; Aiello, Francesca; Restuccia, Donatella |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 246
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Arti... 246
Data di pubblicazione
- In corso di stampa 1
- 2020 - 2024 69
- 2010 - 2019 125
- 2002 - 2009 51
Rivista
- NATURAL PRODUCT RESEARCH 18
- ANTIOXIDANTS 13
- FOODS 11
- MOLECULES 10
- JOURNAL OF ENZYME INHIBITION AND ... 8
- FOOD CHEMISTRY 7
- PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION 7
- PLANTS 7
- FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 6
- CURRENT MEDICINAL CHEMISTRY 5
Keyword
- Antioxidant 13
- Essential oil 13
- antioxidant activity 11
- antioxidant 9
- Antioxidant activity 8
- Phytochemicals 8
- Cytotoxicity 7
- GC-MS 7
- Carotenoids 6
- Antioxidants 5
Lingua
- eng 233
- ita 2
- lat 1
Accesso al fulltext
- no fulltext 246