Sfoglia per Autore  TALARICO, INES ROSITA

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 6 di 6
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Hydroxytyrosol‐fortified foods obtained by supercritical fluid extraction of olive oil 1-gen-2021 Bartella, L.; Mazzotti, F.; Talarico, I. R.; Santoro, I.; Di Donna, L.
High-throughput determination of flavanone-O-glycosides in citrus beverages by paper spray tandem mass spectrometry 1-gen-2021 Mazzotti, F.; Bartella, L.; Talarico, I. R.; Napoli, A.; Di Donna, L.
Structural Characterization of Peripolin and Study of Antioxidant Activity of HMG Flavonoids from Bergamot Fruit 1-gen-2022 Bartella, L.; Mazzotti, F.; Talarico, I. R.; De Luca, G.; Santoro, I.; Prejanò, M.; Riccioni, C.; Marino, T.; Di Donna, L.
Paper Spray Tandem Mass Spectrometry for Assessing Oleic, Linoleic and Linolenic Acid Content in Edible Vegetable Oils 1-gen-2023 Bartella, L.; Mazzotti, F.; Talarico, I. R.; Santoro, I.; Di Donna, L.
Paper spray mass spectrometry profiling of olive oil unsaponifiable fraction for commercial categories classification 1-gen-2024 Talarico, I. R.; Bartella, L.; Rocio-Bautista, P.; Di Donna, L.; Molina-Diaz, A.; Garcia-Reyes, J. F.
Rapid and simultaneous determination of curcuminoids and gingerols in food products containing turmeric and ginger using paper spray mass spectrometry 1-gen-2024 Bartella, L.; Mazzotti, F.; Talarico, I. R.; Santoro, I.; Di Donna, L.
Mostrati risultati da 1 a 6 di 6
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile