Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 53
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A rheological approach to the study of concentrated milk clotting 1-gen-2001 Curcio, Stefano; Gabriele, Domenico; Giordano, V; Calabro', Vincenza; de Cindio, B; Iorio, G.
Optimal design of single-screw extruder for liquorice candy production: a rheology based approach 1-gen-2001 Gabriele, Domenico; Curcio, Stefano; de Cindio, B.
A Weak Gel Model for Foods 1-gen-2001 Gabriele, Domenico; DE CINDIO, B.; D'Antona, P.
Filled Snack Production by coextrusion-cooking: 3. A rheological based method to compare filler processing properties 1-gen-2002 Peressini, D.; Sensidoni, A.; Pollini, C. M.; Gabriele, Domenico; Migliori, Massimo; DE CINDIO, B.
Filled snack production by coextrusion-cooking: 1. Rheological modelling of the process 1-gen-2002 DE CINDIO, B.; Gabriele, Domenico; Pollini, C. M.; Peressini, D.; Sensidoni, A.
Filled snack production by coextrusion-cooking: 2. Effect of processing on cereal mixtures 1-gen-2002 DE CINDIO, B.; Gabriele, Domenico; Pollini, C. M.; Peressini, D.; Sensidoni, A.
Applicazioni della reologia nella messa a punto di soft ice cream 1-gen-2004 Gabriele, Domenico; DE CINDIO, B.
The use of rheology to characterize the flow behavior of liquorice solutions 1-gen-2004 Gabriele, Domenico; Curcio, Stefano; Migliori, Massimo; DE CINDIO, B.
SIZE SCALE UP OF PASTA DRYING PROCESS: MODELLING APPROACH 1-gen-2004 DE CINDIO, B.; Migliori, Massimo; Gabriele, Domenico; Pollini, C. M.
Modelling of high quality pasta drying: mathematical model and validation 1-gen-2005 Migliori, Massimo; Gabriele, Domenico; DE CINDIO, B.; Pollini, C. M.
Mathematical Modelling of high quality pasta drying: quality indices and industrial application 1-gen-2005 Migliori, Massimo; Gabriele, Domenico; DE CINDIO, B.; Pollini, C. M.
Bread dough characterisation using oscillatory and biaxial extension 1-gen-2006 Gabriele, D; Migliori, M; DE CINDIO, B
Rheological model of sponge-type goods baking 1-gen-2006 Gabriele, D; Migliori, Massimo; Baldino, N; DE CINDIO, B.
Viscosity of Multicomponent Solutions of Simple and Complex Sugars in Water 1-gen-2007 Migliori, M; Gabriele, D; DI SANZO, R; DE CINDIO, B; Correra, S
In vitro photoinduced cytotoxic activity of Citrus medica L. cv. Diamante peel oil and its coumarin citropten against two different type of melanoma models 1-gen-2008 Menichini, Federica; Loizzo, Mr; Tundis, R; Bonesi, M; Conforti, F; Marrelli, M; Statti, Giancarlo; Houghton, Pj; de Cindio, B; Menichini, Francesco
Characterization of dairy emulsions by NMR and rheological techniques 1-gen-2009 Gabriele, Domenico; Migliori, Massimo; DI SANZO, R; OLIVIERO ROSSI, Cesare; Ruffolo, S. A.; DE CINDIO, B.
Rheology in materials engineering 1-gen-2010 Maia, Jm; Covas, Ja; de Cindio, B; Gabriele, Domenico
RHEOLOGICAL MODELLING OF PLASTER DEPOSITION FOR PAINTING RESTORATION 1-gen-2010 Baldino, Noemi; Seta, Lucia; Migliori, Massimo; Gabriele, Domenico; DE CINDIO, B; Chidichimo, Giuseppe
Innovation in fig syrup production process: a rheological approach 1-gen-2010 Gabriele, Domenico; Migliori, Massimo; DE CINDIO, B.
Rheological study of o/w concentrated model emulsions for heavy crude oil transportation 1-gen-2011 Gabriele, D; Migliori, M; Lupi, F. R.; DE CINDIO, B
Mostrati risultati da 1 a 20 di 53
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile