Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 97
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Speciazione di antiossidanti naturali con cationi metallici di interesse biologico 1-gen-2008 Furia, Emilia; Nardi, M; Sindona, G; Tagarelli, Antonio
A new physicochemical characterization of sodium taurodeoxycholate/water system 1-gen-2008 Youssry, Mohamed; Coppola, Luigi; Furia, Emilia; Oliviero Rossi, Cesare; Nicotera, Isabella
2–Hydroxybenzamide as ligand. Complex formation with dioxouranium(VI), aluminium(III), neodymium(III) and nickel(II) ions 1-gen-2008 Furia, Emilia; Porto, R.
Food safety and Quality by Mass Spectrometry 1-gen-2009 DI DONNA, L; Furia, Emilia; Maiuolo, L; Mazzotti, F; Napoli, A; Russo, A; Sindona, G; Tagarelli, Antonio
Characterization of Tropea red onion by multielementar distribution 1-gen-2009 Furia, Emilia; Naccarato, A; Sindona, G; Tagarelli, Antonio
Solubility and acidic constants of L-cystine in NaClO4 solutions at 25°C 1-gen-2009 Furia, Emilia; Falvo, M; Porto, R.
Interazione del ferro(III) con l’acido salicilico in soluzione acquosa 1-gen-2010 Furia, Emilia; Sindona, G.
Standard Potential and Acidic Constants of Oleuropein 1-gen-2010 Furia, Emilia; Nardi, M; Sindona, Giovanni
Complexation of L-Cystine with Metal Cations 1-gen-2010 Furia, Emilia; Sindona, Giovanni
Capacità complessante della trans-4-idrossi-L-prolina 1-gen-2011 Furia, Emilia; Napoli, A; Sindona, G; Tagarelli, Antonio
Potentiometric and ESI MS investigation on Cd(II), Pb(II) and Zn(II) cations-L-cystine interaction in aqueous media 1-gen-2011 Furia, Emilia; Mazzotti, F; Napoli, Anna Maria Carmela Natale V; Sindona, G; Tagarelli, Antonio
Multielement Fingerprinting as a Tool in Origin Authentication of PGI Food Products: Tropea Red Onion 1-gen-2011 Furia, E.; Naccarato, A; Sindona, G; Stabile, Gaetano; Tagarelli, A
Profiling and characterization of lipids on “soppressata” from “suino nero di calabria” by maldi mass spectrometry. 1-gen-2012 Aiello, D; Di Donna, L; Furia, Emilia; Mazzotti, F; Napoli, A; Tagarelli, A; Sindona, G.
Thermodynamic properties of trans-4-hydroxy-L-proline: effect of the ionic medium, ionic strength and temperature on the acid – base and complexation properties. 1-gen-2012 Furia, Emilia; Cesario, D; Filice, S; Napoli, A; Sindona, G.
Evaluation of equilibrium constants by solubility measurements in aqueous solution. 1-gen-2012 Furia, Emilia; Napoli, A; Tagarelli, A; Sindona, G.
Potentiometric and laser desorption mass spectrometry on trans–hydroxy–L–proline and Fe(III) equilibria. 1-gen-2012 Aiello, D; Furia, Emilia; Napoli, Anna Maria Carmela Natale V; Sindona, G; Tagarelli, A.
Solubility measurements for determination of equilibrium constants in aqueous solution 1-gen-2012 Furia, Emilia; Napoli, A; Sindona, G; Tagarelli, Antonio
Interaction of Iron(III) with 2-Hydroxybenzoic Acid in Aqueous Solutions 1-gen-2012 Furia, Emilia; Sindona, Giovanni
Interazione in soluzione acquosa tra ioni Al(III) e Fe(III) con L-orto-tirosina, un importante amminoacido non-proteinogenico 1-gen-2013 Furia, Emilia; Napoli, A; Sindona, G.
Speciation of 2-hydroxybenzoic acid with calcium(II), magnesium(II), and nickel(II) cations in self-medium 1-gen-2013 Furia, Emilia; Napoli, Anna Maria Carmela Natale V; Tagarelli, Antonio; Sindona, Giovanni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 97
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile