Sfoglia per Autore
Bioremediation of food industry effluents: recent applications of free immobilized polyphenoloxidase
2004-01-01 Chiacchierini, E; Restuccia, Donatella; Vinci, G.
Recent advances and development in application of ionization process to fish: food safety
2005-01-01 Anelli, G; Iannilli, I; Restuccia, Donatella; Vinci, G.
A statistical study applied to the sampling method of transgenic seeds
2005-01-01 E., Chiacchierini; Restuccia, Donatella; E., Sturchio; G., Vinci
Comparison of two extraction methods (homogenization and MSPD) for analysis of bioactive amines in tomato products by liquid chromatography
2005-01-01 Restuccia, Donatella; Iannilli, I; Mele, G; Vinci, G.
Characterization of milk proteins by MALDI-ToF: influence of different packaging and shelf-life
2005-01-01 Chiacchierini, E; Restuccia, Donatella; Vinci, G.
Rapid and simple analysis of bioactive amines in italian wines by rp-hplc-uv
2005-01-01 Anelli, G; Mele, G; Restuccia, Donatella; Vinci, G.
Direct analisys of underivatized by active amines in wine using liquid chromatography-electrospray ionization mass spectrometry
2005-01-01 Chiacchierini, E; DI CORCIA, D; Mele, G; Restuccia, Donatella; Vinci, G.
Study about in innovative system of treatment and re-mineralization of drinking water
2005-01-01 Chiacchierini, E; Olivieri, A; Manaresi, G; Restuccia, Donatella; Vinci, G.
Inquinamento atmosferico transfrontaliero: modello di valutazione integrato
2005-01-01 Vinci, G; Restuccia, Donatella; Eramo, S. L. M.
Gestione degli imballaggi secondari e terziari:COREPLA e Co.N.I.P
2006-01-01 Anelli, G; Iannilli, I; Restuccia, Donatella; Sturchio, E; Vinci, G.
Qualità dell’olio di oliva: recenti applicazioni di coadiuvanti biotecnologici naturali durante la fase di estrazione
2006-01-01 Restuccia, Donatella
Chimica verde: tecnologie innovative per un consumo di qualità
2006-01-01 Anelli, G; Eramo, S. L. M.; Restuccia, Donatella; Vinci, G.
Determinazione di ammine bioattive come indice di qualitàin diverse matrici alimentari
2006-01-01 Chiacchierini, E; Restuccia, Donatella; Vinci, G.
Estrazione ed identificazione mediante HPLC-RF di idrocarburi policiclici aromatici nei semi di caffè
2006-01-01 Chiacchierini, E; Eramo, S. L. M.; Mele, G; Restuccia, Donatella; Tarola, A; Vinci, G.
Sostanze naturali bioattive:polifenoli totali e attività antiossidante nel tè
2006-01-01 Cittadini, B; Eramo, S. L. M.; Giusti, A. M.; Monticolo, R; Restuccia, Donatella; Vinci, G.
Impatto dell'atmosfera sugli edifici: valutazione dei meccanismi predittivi per la stima dei costi connessi al danno
2006-01-01 Restuccia, Donatella; Vinci, G.
Sostanze naturali bioattive: influenza del pH sull’estrazione dei polifenoli del tè
2006-01-01 Vinci, G; Eramo, S. L. M.; LO COCO, F; Mele, G; Restuccia, Donatella
Evaluation of two different extraction methods for chromatographic determination of bioactive amines in tomato products
2006-01-01 E., Chiacchierini; Restuccia, Donatella; G., Vinci
Antiossidanti negli alimenti nervini: polifenoli totali, catechine e proantocianidine
2007-01-01 Chiacchierini, E; Eramo, S. L. M.; Recchia, L; Restuccia, Donatella; Vinci, G.
I prodotti tipici italiani: ricchezza economico-sociale, difficoltà normative e innovazione distributiva
2007-01-01 Anelli, G; Restuccia, Donatella; Valentini, D; Vinci, G.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile