DE CINDIO, Bruno

DE CINDIO, Bruno  

Dipartimento di Farmacia e Scienze della Salute e della Nutrizione  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A rheological analysis of structured water-in-olive oil emulsions 1-gen-2011 Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; de Cindio, B; Sánchez, Mc; Gallegos, C.
A rheological approach to bigel investigation 1-gen-2018 Gabriele, D.; Lupi, F. R.; Baldino, N.; de Cindio, B.
A rheological approach to the study of concentrated milk clotting 1-gen-2001 Curcio, Stefano; Gabriele, Domenico; Giordano, V; Calabro', Vincenza; de Cindio, B; Iorio, G.
A rheological characterisation of an olive oil/fatty alcohols organogel 1-gen-2013 Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; Greco, V; Baldino, N; Seta, L; de Cindio, B.
A Weak Gel Model for Foods 1-gen-2001 Gabriele, Domenico; DE CINDIO, B.; D'Antona, P.
Applicazioni della reologia nella messa a punto di soft ice cream 1-gen-2004 Gabriele, Domenico; DE CINDIO, B.
Bigels: A unique class of materials for drug delivery applications 1-gen-2018 Shakeel, Ahmad; Lupi, FRANCESCA ROMANA; Gabriele, Domenico; Baldino, Noemi; De Cindio, Bruno
Bread dough characterisation using oscillatory and biaxial extension 1-gen-2006 Gabriele, D; Migliori, M; DE CINDIO, B
Caratterizzazione interfacciale di proteine vegetali 1-gen-2019 Mileti, Olga; Baldino, Noemi; Lupi, Francesca Romana; DE CINDIO, Bruno; Gabriele, Domenico
Characterization of dairy emulsions by NMR and rheological techniques 1-gen-2009 Gabriele, Domenico; Migliori, Massimo; DI SANZO, R; OLIVIERO ROSSI, Cesare; Ruffolo, S. A.; DE CINDIO, B.
Drying of sausages made from the meat of black and white pigs: numerical modelling and structural investigation 1-gen-2017 Baldino, N.; Gabriele, Domenico; Gentile, L.; Lupi, F. R.; de Cindio, B.; De Luca, M. C.
Effect of organogelator and fat source on rheological properties of olive oil-based organogels 1-gen-2012 Lupi, Francesca Romana; Gabriele, D.; Facciolo, Deborah; Baldino, N.; Seta, L.; de Cindio, B.
Effect of shear rate on crystallisation phenomena in olive oil based organogels 1-gen-2012 Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; de Cindio, B.
Effect Of Waxes Addition On Rheological Properties Of O/W Concentrated Model Emulsions 1-gen-2012 Migliori, M; Gabriele, D; Lupi, F. R.; DE CINDIO, B.
Emulgel da proteine del siero del latte: reologia e microstruttura 1-gen-2019 Lupi, Francesca Romana; Franco, Giulia; Baldino, Noemi; DE CINDIO, Bruno; Gabriele, Domenico
Filled snack production by coextrusion-cooking: 1. Rheological modelling of the process 1-gen-2002 DE CINDIO, B.; Gabriele, Domenico; Pollini, C. M.; Peressini, D.; Sensidoni, A.
Filled snack production by coextrusion-cooking: 2. Effect of processing on cereal mixtures 1-gen-2002 DE CINDIO, B.; Gabriele, Domenico; Pollini, C. M.; Peressini, D.; Sensidoni, A.
Filled Snack Production by coextrusion-cooking: 3. A rheological based method to compare filler processing properties 1-gen-2002 Peressini, D.; Sensidoni, A.; Pollini, C. M.; Gabriele, Domenico; Migliori, Massimo; DE CINDIO, B.
Film Edibili a reologia controllata per la ricopertura di vegetali da surgelare 1-gen-2017 Lupi, F. R.; Gabriele, D.; Baldino, N.; De Cindio, B.; Spina, Caterina; Avino, S.
In vitro photoinduced cytotoxic activity of Citrus medica L. cv. Diamante peel oil and its coumarin citropten against two different type of melanoma models 1-gen-2008 Menichini, Federica; Loizzo, Mr; Tundis, R; Bonesi, M; Conforti, F; Marrelli, M; Statti, Giancarlo; Houghton, Pj; de Cindio, B; Menichini, Francesco