RESTUCCIA, Donatella

RESTUCCIA, Donatella  

Dipartimento di Farmacia e Scienze della Salute e della Nutrizione  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 138 (tempo di esecuzione: 0.017 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A MALDI-ToF study on the proteinic fraction of different packaged milk samples 1-gen-2004 Amendola, C; Anelli, G; D'Ascenzo, ; Iannilli, I; Restuccia, Donatella; Vinci, G.
A new method for the determination of biogenic amines in cheese by LC with evaporative light scattering detector 1-gen-2011 Restuccia, Donatella; Spizzirri, Ug; Puoci, Francesco; Cirillo, G.; Curcio, M.; Parisi, Oi; Iemma, Francesca; Picci, Nevio
A statistical study applied to the sampling method of transgenic seeds 1-gen-2005 E., Chiacchierini; Restuccia, Donatella; E., Sturchio; G., Vinci
A Tara Gum/Olive Mill Wastewaters Phytochemicals Conjugate as a New Ingredient for the Formulation of an Antioxidant-Enriched Pudding 1-gen-2022 Spizzirri, U. G.; Caputo, P.; Oliviero Rossi, C.; Crupi, P.; Muraglia, M.; Rago, V.; Malivindi, R.; Clodoveo, M. L.; Restuccia, D.; Aiello, F.
Accumulation of Biogenic Amines in Foods: Hazard Identification and Control Options 1-gen-2014 Restuccia, Donatella; Spizzirri, U. G.; Puoci, F.; Parisi, O. I.; Curcio, M.; Picci, N.
Accumulation of Biogenic Amines in Wine: Role of Alcoholic and Malolactic Fermentation 1-gen-2018 Restuccia, D.; Loizzo, M. R.; Spizzirri, U. G.
After wine: typical white Calabrian grape pomaces as useful source of functional foods 1-gen-2017 Carullo, Gabriele; Restuccia, Donatella; Spizzirri, Umile Gianfranco; Giorgi, Gianluca; Badolato, Mariateresa; Aiello, Francesca
Ammine biogene in formaggi Dop calabresi: determinazione mediante HPLC con rivelatore light sacttering 1-gen-2010 Spizzirri, U. G.; Restuccia, Donatella; Puoci, F.; Curcio, M.; Cirillo, G.; Picci, N.
Analisi dei sistemi di gestione delle risorse idriche con particolare riferimento ai paesi mediterranei 1-gen-2004 Chiacchierini, E; Amendola, C; Restuccia, Donatella; Vinci, G.
Antihypertensive activity of polyphenolic compounds from olive mill wastewater 1-gen-2014 Parisio, I; Restuccia, D; Casaburi, I; Trombino, Sonia; Cassano, Roberta; Avena, P; Picci, N; Pezzi, V; Puoci, F.
Antiossidanti negli alimenti nervini: polifenoli totali, catechine e proantocianidine 1-gen-2007 Chiacchierini, E; Eramo, S. L. M.; Recchia, L; Restuccia, Donatella; Vinci, G.
Antioxidant activity and phenolic content of Mapo Tangelo 1-gen-2013 Spizzirri, U. G.; Restuccia, Donatella; Puoci, Francesco; Curcio, M.; Cirillo, G.; Picci, N.
Antioxidant activity of a mediterranean food product: "fig syrup" 1-gen-2011 Puoci, F.; Iemma, F.; Spizzirri, U. G.; Restuccia, D.; Pezzi, V.; Sirianni, R.; Manganaro, L.; Curcio, M.; Parisi, O. I.; Cirillo, G.; Picci, N.
Antioxidant Activity of Phenolic Acids: Correlation with Chemical Structure and in Vitro Assays for Analytical Determination 1-gen-2012 Cirillo, G; Parisi, O. I.; Restuccia, Donatella; Puoci, F; Picci, N.
Antioxidant polymers for food packaging 1-gen-2018 Cirillo, G.; Curcio, M.; Spataro, Tania; Picci, N.; Restuccia, D.; Iemma, F.; Spizzirri, U. G.
Antioxidant Properties of EVOO from Cerasuola cv Olive Fruit: Effect of Stone Removal 1-gen-2011 Restuccia, Donatella; Spizzirre, U. G.; Chiricosta, S; Puoci, Francesco; Altimari, I; Picci, N.
Antioxidative effectiveness of environment friendly functional biopolymers for food applications 1-gen-2014 Spizzirri, Ug; Restuccia, Donatella; Cirillo, G; Puoci, Francesco; Parisi, Oi; Picci, Nevio
Application of genetically modified microorganisms for environmental bioremediation 1-gen-2004 Amendola, C; Goscinny, S; Iannilli, I; Restuccia, Donatella; Vinci, G.
Application of LC with Evaporative Light Scattering Detector for Biogenic Amines Determination in Fair Trade Cocoa-Based Products 1-gen-2016 Spizzirri, U. G.; Parisi, O. I.; Picci, Nevio; Restuccia, Donatella
Applicazioni biotecnologiche nella cooperazione internazionale: coltivazione di “jatropha curcas” per la produzione di biodisel 1-gen-2009 G., Vinci; Restuccia, Donatella; D, Valentini