RESTUCCIA, Donatella

RESTUCCIA, Donatella  

Dipartimento di Farmacia e Scienze della Salute e della Nutrizione  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A MALDI-ToF study on the proteinic fraction of different packaged milk samples 1-gen-2004 Amendola, C; Anelli, G; D'Ascenzo, ; Iannilli, I; Restuccia, Donatella; Vinci, G.
A statistical study applied to the sampling method of transgenic seeds 1-gen-2005 E., Chiacchierini; Restuccia, Donatella; E., Sturchio; G., Vinci
Accumulation of Biogenic Amines in Foods: Hazard Identification and Control Options 1-gen-2014 Restuccia, Donatella; Spizzirri, U. G.; Puoci, F.; Parisi, O. I.; Curcio, M.; Picci, N.
Accumulation of Biogenic Amines in Wine: Role of Alcoholic and Malolactic Fermentation 1-gen-2018 Restuccia, Donatella; Loizzo, Monica Rosa; Spizzirri, Umile Gianfranco
After wine: typical white Calabrian grape pomaces as useful source of functional foods 1-gen-2017 Carullo, Gabriele; Restuccia, Donatella; Spizzirri, Umile Gianfranco; Giorgi, Gianluca; Badolato, Mariateresa; Aiello, Francesca
Le ammine bioattive nel vino: determinazione mediante tecniche cromatografiche e di accoppiamento 1-gen-2004 Chiacchierini, E; Lagana', A; DI CORCIA, D; Mele, G; Restuccia, Donatella; Vinci, G.
Ammine biogene in formaggi Dop calabresi: determinazione mediante HPLC con rivelatore light sacttering 1-gen-2010 Spizzirri, U. G.; Restuccia, Donatella; Puoci, F.; Curcio, M.; Cirillo, G.; Picci, N.
Analisi dei sistemi di gestione delle risorse idriche con particolare riferimento ai paesi mediterranei 1-gen-2004 Chiacchierini, E; Amendola, C; Restuccia, Donatella; Vinci, G.
Antihypertensive activity of polyphenolic compounds from olive mill wastewater 1-gen-2014 Parisio, I; Restuccia, D; Casaburi, I; Trombino, Sonia; Cassano, Roberta; Avena, P; Picci, N; Pezzi, V; Puoci, F.
Antiossidanti negli alimenti nervini: polifenoli totali, catechine e proantocianidine 1-gen-2007 Chiacchierini, E; ERAMO S. L., M; Recchia, L; Restuccia, Donatella; Vinci, G.
Antioxidant activity and phenolic content of Mapo Tangelo 1-gen-2013 Spizzirri, U. G.; Restuccia, Donatella; Puoci, Francesco; Curcio, M.; Cirillo, G.; Picci, N.
Antioxidant activity of a mediterranean food product: "fig syrup" 1-gen-2011 Puoci, F; Iemma, F; Spizzirri, Ug; Restuccia, D; Pezzi, V; Sirianni, R; Manganaro, L; Curcio, M; Parisi, Oi; Cirillo, G; Picci, N
Antioxidant Activity of Phenolic Acids: Correlation with Chemical Structure and in Vitro Assays for Analytical Determination 1-gen-2012 Cirillo, G; PARISI O., I; Restuccia, Donatella; Puoci, F; Picci, N.
Antioxidant polymers for food packaging 1-gen-2018 Cirillo, G.; Curcio, M.; Spataro, Tania; Picci, N.; Restuccia, D.; Iemma, F.; Spizzirri, U. G.
Antioxidant Properties of EVOO from Cerasuola cv Olive Fruit: Effect of Stone Removal 1-gen-2011 Restuccia, Donatella; SPIZZIRRE U., G; Chiricosta, S; Puoci, Francesco; Altimari, I; Picci, N.
Antioxidative effectiveness of environment friendly functional biopolymers for food applications 1-gen-2014 Spizzirri, Ug; Restuccia, Donatella; Cirillo, G; Puoci, Francesco; Parisi, Oi; Picci, Nevio
Application of genetically modified microorganisms for environmental bioremediation 1-gen-2004 Amendola, C; Goscinny, S; Iannilli, I; Restuccia, Donatella; Vinci, G.
Application of LC with Evaporative Light Scattering Detector for Biogenic Amines Determination in Fair Trade Cocoa-Based Products 1-gen-2016 Spizzirri U., G; Parisi O., I; Picci, Nevio; Restuccia, Donatella
Applicazioni biotecnologiche nella cooperazione internazionale: coltivazione di “jatropha curcas” per la produzione di biodisel 1-gen-2009 G., Vinci; Restuccia, Donatella; D, Valentini
Autochthonous white grape pomaces as bioactive source for functional jams 1-gen-2019 Restuccia, Donatella; Giorgi, Gianluca; Spizzirri, Umile Gianfranco; Sciubba, Fabio; Capuani, Giorgio; Rago, Vittoria; Carullo, Gabriele; Aiello, Francesca