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Determinazione di ammine biogene mediante HPLC-ELSD per la caratterizzazione di formaggi a diverso grado di stagionatura 1-gen-2011 Restuccia, D; Spizzirri, Ug; Parisi, Oi; Cirillo, G; Curcio, M; Iemma, F; Puoci, F; Picci, N
Composti dall’alto valore aggiunto estraibili da noccioli di olive per applicazioni di interesse alimentare 1-gen-2011 Spizzirri, Ug; Restuccia, D; Parisi, Oi; Cirillo, G; Curcio, M; Iemma, F; Puoci, F; Chiricosta, S; Picci, N
Synthesis of Antioxidant Polymers by Free Radical Grafting Procedure 1-gen-2011 Puoci, Francesco; Cirillo, G; Iemma, F; Parisi, O. I.; Curcio, M; Spizzirri, U. G.; Restuccia, Donatella; Picci, Nevio
Ciprofloxacin-collagen conjugate in the wound healingtreatment 1-gen-2012 Puoci, F; Piangiolino, C; Givigliano, F; Parisi, Oi; Cassano, R; Trombino, S; Curcio, M; Iemma, F; Cirillo, G; Spizzirri, Ug; Restuccia, D; Muzzalupo, R; Picci, N
Antioxidant Activity of Phenolic Acids: Correlation with Chemical Structure and in Vitro Assays for Analytical Determination 1-gen-2012 Cirillo, G; Parisi, O. I.; Restuccia, Donatella; Puoci, F; Picci, N.
Determination of phospholipids in food samples 1-gen-2012 Restuccia, Donatella; Spizzirri, U. G.; Puoci, Francesco; Cirillo, G; Vinci, G; Picci, Nevio
Safety issues and analytical determination of biogenic amines in cheese 1-gen-2013 Restuccia, Donatella; Loizzo, M. R.; Spizzirri, U. G.; Parisi, O. I.; Cirillo, G.; Picci, Nevio
Antioxidant activity and phenolic content of Mapo Tangelo 1-gen-2013 Spizzirri, U. G.; Restuccia, Donatella; Puoci, Francesco; Curcio, M.; Cirillo, G.; Picci, N.
Maca flour: a powerful ingredient for functionaslly enhanced bread 1-gen-2013 Puoci, F.; Malanchin, R.; Piangiolino, C.; Restuccia, Donatella; Curcio, M.; Parisi, O. I.; Cirillo, G.; Picci, Nevio
Technological aspects and analytical determination of biogenic amines in cheese 1-gen-2013 Loizzo, Monica Rosa; Menichini, F.; Picci, Nevio; Puoci, Francesco; Spizzirri, U. G.; Restuccia, Donatella
Food security: a global problem 1-gen-2013 Restuccia, Donatella; Spizzirri, Ug; Puoci, Francesco; Cirillo, G; Parisi, Oi; Vinci, G; Picci, Nevio
Chapter 6. Safety Issues and analytical determination of biogenic amines in cheese 1-gen-2013 Restuccia, Donatella; Loizzo, Monica Rosa; Spizzirri, U. G.; Parisi, O. I.; Cirillo, G.; Picci, N.
Polyphenols and Their Formulations: Different Strategies to Overcome the Drawbacks Associated with Their Poor Stability and Bioavailability 1-gen-2013 Parisi, Oi; Puoci, Francesco; Restuccia, Donatella; Farina, G; Iemma, Francesca; Picci, Nevio
Determination of biogenic amines in different cheese samples by LC with evaporative light scattering detector 1-gen-2013 Spizzirri, Ug; Restuccia, Donatella; Curcio, M; Parisi, Oi; Iemma, Francesca; Picci, Nevio
Maca flour: a powerful ingredient for functionally enhanced bread 1-gen-2013 Puoci, Francesco; Malanchin, R; Piangiolino, C; Restuccia, Donatella; Curcio, M; Parisi, Oi; Cirillo, G; Picci, N.
The global market of active and intelligent packaging 1-gen-2014 Restuccia, Donatella; Spizzirri, U. G.; Cirillo, G.; Curcio, M.; Picci, Nevio
Food eco-labels, a market competitive advantage 1-gen-2014 7. R., Preti; F., D’Ascenzo; C., Amendola; Restuccia, Donatella; G., Vinci
Cambiamenti nel profilo di ammine biogene durante il periodo di conservazione di campioni di bottarga 1-gen-2014 Spizzirri, U. G.; Restuccia, Donatella; Puoci, F.; Parisi, O. I.; Picci, Nevio
Chemometric discrimination of virgin olive oils from whole and stoned olive pastes 1-gen-2014 De Luca, M.; Restuccia, D.; Clodoveo, M. L.; Puoci, F.; Ioele, Giuseppina; Ragno, Gaetano
Antihypertensive activity of polyphenolic compounds from olive mill wastewater 1-gen-2014 Parisio, I; Restuccia, D; Casaburi, I; Trombino, Sonia; Cassano, Roberta; Avena, P; Picci, N; Pezzi, V; Puoci, F.
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