Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 26 di 26
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Direct wine profiling by mass spectrometry (MS): A comparison of different ambient MS approaches 1-gen-2022 Bartella, L.; Bouza, M.; Rocio-Bautista, P.; Di Donna, L.; Garcia-Reyes, J. F.; Molina-Diaz, A.
Structural Characterization of Peripolin and Study of Antioxidant Activity of HMG Flavonoids from Bergamot Fruit 1-gen-2022 Bartella, L.; Mazzotti, F.; Talarico, I. R.; De Luca, G.; Santoro, I.; Prejanò, M.; Riccioni, C.; Marino, T.; Di Donna, L.
Fruitomics: The Importance of Combining Sensory and Chemical Analyses in Assessing Cold Storage Responses of Six Peach (Prunus persica L. Batsch) Cultivars 1-gen-2022 Muto, A.; Christofides, S. R.; Sirangelo, T. M.; Bartella, L.; Muller, C.; Di Donna, L.; Muzzalupo, I.; Bruno, L.; Ferrante, A.; Chiappetta, A.; Bitonti, M. B.; Rogers, H. J.; Spadafora, N. D.
Iron(III) Complexes of Flavanones in Citrus Fruits: Stability, Structures and Antioxidant Properties 1-gen-2023 Furia, Emilia; Aiello, Donatella; Bartella, Lucia; DI DONNA, Leonardo; Lettera, Vincenzo; Napoli, Anna Maria Carmela Natale Vittoria
Degradation of Penicillinic Antibiotics and β-Lactamase Enzymatic Catalysis in a Biomimetic Zn-Based Metal-Organic Framework 1-gen-2023 Escamilla, Paula; Bartella, Lucia; Sanz-Navarro, Sergio; Percoco, Rita Maria; Di Donna, Leonardo; Prejanò, Mario; Marino, Tiziana; Ferrando-Soria, Jesús; Armentano, Donatella; Leyva-Pérez, Antonio; Pardo, Emilio
Paper Spray Tandem Mass Spectrometry for Assessing Oleic, Linoleic and Linolenic Acid Content in Edible Vegetable Oils 1-gen-2023 Bartella, L.; Mazzotti, F.; Talarico, I. R.; Santoro, I.; Di Donna, L.
Mostrati risultati da 21 a 26 di 26
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile