Sfoglia per Autore
The innovative "Bio-Oil Spread" prevents metabolic disorders and mediates preconditioning-like cardioprotection in rats
2016-01-01 Quintieri, Am; Filice, E; Amelio, Daniela; Pasqua, T; Lupi, Fr; Scavello, F; Cantafio, P; Rocca, C; Lauria, A; Penna, C; De Cindio, B; Cerra, Maria Carmela; Angelone, Tommaso
Film Edibili a reologia controllata per la ricopertura di vegetali da surgelare
2017-01-01 Lupi, F. R.; Gabriele, D.; Baldino, N.; De Cindio, B.; Spina, Caterina; Avino, S.
Drying of sausages made from the meat of black and white pigs: numerical modelling and structural investigation
2017-01-01 Baldino, N.; Gabriele, Domenico; Gentile, L.; Lupi, F. R.; de Cindio, B.; De Luca, M. C.
A rheological approach to bigel investigation
2018-01-01 Gabriele, D.; Lupi, F. R.; Baldino, N.; de Cindio, B.
Surface behaviour of vegetable protein by pendant drop method
2018-01-01 Baldino, N.; Mileti, O.; Lupi, F. R.; Gabriele, D.; de Cindio, B.
Bigels: A unique class of materials for drug delivery applications
2018-01-01 Shakeel, Ahmad; Lupi, FRANCESCA ROMANA; Gabriele, Domenico; Baldino, Noemi; De Cindio, Bruno
Caratterizzazione interfacciale di proteine vegetali
2019-01-01 Mileti, Olga; Baldino, Noemi; Lupi, Francesca Romana; DE CINDIO, Bruno; Gabriele, Domenico
Un approccio frazionario alla "spalmabilità"
2019-01-01 Paleologo, Oraldo; Mileti, Olga; Baldino, Noemi; Lupi, Francesca Romana; Gabriele, Domenico; DE CINDIO, Bruno
Emulgel da proteine del siero del latte: reologia e microstruttura
2019-01-01 Lupi, Francesca Romana; Franco, Giulia; Baldino, Noemi; DE CINDIO, Bruno; Gabriele, Domenico
Studio Reologico di emulsioni strutturate con fibre alimentari
2019-01-01 Bruno, Elisabetta; Lupi, Francesca Romana; Baldino, Noemi; Marino, Rosamaria; DE CINDIO, Bruno; Gabriele, Domenico
Spreadability of structured oil systems: a fractional derivatives approach
2019-01-01 DE CINDIO, Bruno; Baldino, Noemi; Lupi, Francesca R.; Mileti, Olga; Paleologo, MARIO FLORO ORALDO
Use of Mathematical Modelling of Dough Biscuits Baking Behaviour
2020-01-01 Baldino, N.; Lupi, F. R.; Gabriele, D.; Cindio, De
Nutraceuticals Obtained by SFE-CO2 from Cladodes of Two Opuntia ficus-indica (L.) Mill Wild in Calabria
2021-01-01 Iacopetta, Domenico; Baldino, Noemi; Caruso, Anna; Perri, Valentina; Lupi, Francesca Romana; DE CINDIO, Bruno; Gabriele, Domenico; Sinicropi, Maria Stefania
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
The innovative "Bio-Oil Spread" prevents metabolic disorders and mediates preconditioning-like cardioprotection in rats | 1-gen-2016 | Quintieri, Am; Filice, E; Amelio, Daniela; Pasqua, T; Lupi, Fr; Scavello, F; Cantafio, P; Rocca, C; Lauria, A; Penna, C; De Cindio, B; Cerra, Maria Carmela; Angelone, Tommaso | |
Film Edibili a reologia controllata per la ricopertura di vegetali da surgelare | 1-gen-2017 | Lupi, F. R.; Gabriele, D.; Baldino, N.; De Cindio, B.; Spina, Caterina; Avino, S. | |
Drying of sausages made from the meat of black and white pigs: numerical modelling and structural investigation | 1-gen-2017 | Baldino, N.; Gabriele, Domenico; Gentile, L.; Lupi, F. R.; de Cindio, B.; De Luca, M. C. | |
A rheological approach to bigel investigation | 1-gen-2018 | Gabriele, D.; Lupi, F. R.; Baldino, N.; de Cindio, B. | |
Surface behaviour of vegetable protein by pendant drop method | 1-gen-2018 | Baldino, N.; Mileti, O.; Lupi, F. R.; Gabriele, D.; de Cindio, B. | |
Bigels: A unique class of materials for drug delivery applications | 1-gen-2018 | Shakeel, Ahmad; Lupi, FRANCESCA ROMANA; Gabriele, Domenico; Baldino, Noemi; De Cindio, Bruno | |
Caratterizzazione interfacciale di proteine vegetali | 1-gen-2019 | Mileti, Olga; Baldino, Noemi; Lupi, Francesca Romana; DE CINDIO, Bruno; Gabriele, Domenico | |
Un approccio frazionario alla "spalmabilità" | 1-gen-2019 | Paleologo, Oraldo; Mileti, Olga; Baldino, Noemi; Lupi, Francesca Romana; Gabriele, Domenico; DE CINDIO, Bruno | |
Emulgel da proteine del siero del latte: reologia e microstruttura | 1-gen-2019 | Lupi, Francesca Romana; Franco, Giulia; Baldino, Noemi; DE CINDIO, Bruno; Gabriele, Domenico | |
Studio Reologico di emulsioni strutturate con fibre alimentari | 1-gen-2019 | Bruno, Elisabetta; Lupi, Francesca Romana; Baldino, Noemi; Marino, Rosamaria; DE CINDIO, Bruno; Gabriele, Domenico | |
Spreadability of structured oil systems: a fractional derivatives approach | 1-gen-2019 | DE CINDIO, Bruno; Baldino, Noemi; Lupi, Francesca R.; Mileti, Olga; Paleologo, MARIO FLORO ORALDO | |
Use of Mathematical Modelling of Dough Biscuits Baking Behaviour | 1-gen-2020 | Baldino, N.; Lupi, F. R.; Gabriele, D.; Cindio, De | |
Nutraceuticals Obtained by SFE-CO2 from Cladodes of Two Opuntia ficus-indica (L.) Mill Wild in Calabria | 1-gen-2021 | Iacopetta, Domenico; Baldino, Noemi; Caruso, Anna; Perri, Valentina; Lupi, Francesca Romana; DE CINDIO, Bruno; Gabriele, Domenico; Sinicropi, Maria Stefania |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile