LUPI, Francesca Romana
LUPI, Francesca Romana
A comparative study of the effect of microfluidization and rotor-stator mixing for producing dietary fibre suspensions
2021-01-01 Bruno, E.; Lupi, F. R.; Baldino, N.; Martín-Piñero, M. J.; Muñoz Garcia, J.; Gabriele, D.
A rheological analysis of meat sauces stabilised with organogels
2012-01-01 Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; Baldino, N; Seta, L; de Cindio, B; De Rose, C.
A rheological analysis of structured water-in-olive oil emulsions
2011-01-01 Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; de Cindio, B; Sánchez, Mc; Gallegos, C.
A rheological and microstructural characterisation of bigels for cosmeticand pharmaceutical uses
2016-01-01 Lupi, Fr; Shakeel, A; Greco, V; OLIVIERO ROSSI, Cesare; Baldino, N; Gabriele, Domenico
A rheological and microstructural characterisation of MAGs organogel at different stearate/palmitate ratio for medical applications
2018-01-01 Lupi, F. R.; Mancina, Valentina; Baldino, N.; Parisi, I. O.; Scrivano, L; Puoci, F.; Gabriele, D.
A rheological approach to bigel investigation
2018-01-01 Gabriele, D.; Lupi, F. R.; Baldino, N.; de Cindio, B.
A rheological characterisation of an olive oil/fatty alcohols organogel
2013-01-01 Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; Greco, V; Baldino, N; Seta, L; de Cindio, B.
A rheological modelling and microscopic analysis of bigels
2017-01-01 Lupi, F. R.; De Santo, M. P.; Ciuchi, F.; Baldino, N.; Gabriele, D
A structural analysis of olive oil organogelation
2014-01-01 Filippelli, L; Gentile, L; Lupi Francesca, R.; Oliviero Rossi, C; Baldino, N; Ranieri, G; Gabriele, D
Aloe vera―An Extensive Review Focused on Recent Studies
2024-01-01 Catalano, A.; Ceramella, J.; Iacopetta, D.; Marra, M.; Conforti, F.; Lupi, F. R.; Gabriele, D.; Borges, F.; Sinicropi, M. S.
An olive oil/policosanol organogel for Ferulic Acid controlled delivery
2013-01-01 Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; Greco, V; Baldino, N; Mijovic, P; Puoci, F; Parisi, Io
Analisi micro strutturale e reologica della stabilità di emulsioni concentrate O/W per il trasporto di greggio in condotta
2010-01-01 Lupi, Fr; Migliori, Massimo; Gabriele, Domenico; de Cindio, B.
Analisi reologica di emulsioni strutturate a base di olio di oliva
2010-01-01 Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; Migliori, Massimo; De Cindio, B; Sanchez, Mc; Gallegos, C.
Analisi reologica di un'emulsione a base di olio di oliva per pasta sfoglia surgelata
2008-01-01 Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; Migliori, Massimo; de Cindio, B.
Analisi reologica ed NMR di emulsioni modello per applicazioni in campo petrolifero
2008-01-01 Gabriele, Domenico; Migliori, Massimo; Lupi, Fr; Baldino, N; Oliviero Rossi, C; de Cindio, B.
Analisi reologico-strutturale di organogel olio d’oliva/monogliceridi
2014-01-01 Greco, V.; Lupi, F. R.; Gabriele, Domenico; Baldino, N; de Cindio, B.; Fischer, P.
Analisi strutturale e reologica di organogel per applicazioni alimentari
2012-01-01 Gabriele, Domenico; Lupi, Fr; Baldino, N; Filippelli, L; Gentile, L; Oliviero Rossi, C.
Bigels and multi-component organogels: An overview from rheological perspective
2021-01-01 Shakeel, A.; Farooq, U.; Gabriele, D.; Marangoni, A. G.; Lupi, F. R.
Bigels: A unique class of materials for drug delivery applications
2018-01-01 Shakeel, Ahmad; Lupi, FRANCESCA ROMANA; Gabriele, Domenico; Baldino, Noemi; De Cindio, Bruno
Caratterizzazione di "emulgel" a base di pectine per applicazioni cosmetiche e farmaceutiche
2014-01-01 Lupi, F. R.; Gabriele, Domenico; Seta, L.; Baldino, N.; de Cindio, B.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A comparative study of the effect of microfluidization and rotor-stator mixing for producing dietary fibre suspensions | 1-gen-2021 | Bruno, E.; Lupi, F. R.; Baldino, N.; Martín-Piñero, M. J.; Muñoz Garcia, J.; Gabriele, D. | |
A rheological analysis of meat sauces stabilised with organogels | 1-gen-2012 | Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; Baldino, N; Seta, L; de Cindio, B; De Rose, C. | |
A rheological analysis of structured water-in-olive oil emulsions | 1-gen-2011 | Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; de Cindio, B; Sánchez, Mc; Gallegos, C. | |
A rheological and microstructural characterisation of bigels for cosmeticand pharmaceutical uses | 1-gen-2016 | Lupi, Fr; Shakeel, A; Greco, V; OLIVIERO ROSSI, Cesare; Baldino, N; Gabriele, Domenico | |
A rheological and microstructural characterisation of MAGs organogel at different stearate/palmitate ratio for medical applications | 1-gen-2018 | Lupi, F. R.; Mancina, Valentina; Baldino, N.; Parisi, I. O.; Scrivano, L; Puoci, F.; Gabriele, D. | |
A rheological approach to bigel investigation | 1-gen-2018 | Gabriele, D.; Lupi, F. R.; Baldino, N.; de Cindio, B. | |
A rheological characterisation of an olive oil/fatty alcohols organogel | 1-gen-2013 | Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; Greco, V; Baldino, N; Seta, L; de Cindio, B. | |
A rheological modelling and microscopic analysis of bigels | 1-gen-2017 | Lupi, F. R.; De Santo, M. P.; Ciuchi, F.; Baldino, N.; Gabriele, D | |
A structural analysis of olive oil organogelation | 1-gen-2014 | Filippelli, L; Gentile, L; Lupi Francesca, R.; Oliviero Rossi, C; Baldino, N; Ranieri, G; Gabriele, D | |
Aloe vera―An Extensive Review Focused on Recent Studies | 1-gen-2024 | Catalano, A.; Ceramella, J.; Iacopetta, D.; Marra, M.; Conforti, F.; Lupi, F. R.; Gabriele, D.; Borges, F.; Sinicropi, M. S. | |
An olive oil/policosanol organogel for Ferulic Acid controlled delivery | 1-gen-2013 | Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; Greco, V; Baldino, N; Mijovic, P; Puoci, F; Parisi, Io | |
Analisi micro strutturale e reologica della stabilità di emulsioni concentrate O/W per il trasporto di greggio in condotta | 1-gen-2010 | Lupi, Fr; Migliori, Massimo; Gabriele, Domenico; de Cindio, B. | |
Analisi reologica di emulsioni strutturate a base di olio di oliva | 1-gen-2010 | Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; Migliori, Massimo; De Cindio, B; Sanchez, Mc; Gallegos, C. | |
Analisi reologica di un'emulsione a base di olio di oliva per pasta sfoglia surgelata | 1-gen-2008 | Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; Migliori, Massimo; de Cindio, B. | |
Analisi reologica ed NMR di emulsioni modello per applicazioni in campo petrolifero | 1-gen-2008 | Gabriele, Domenico; Migliori, Massimo; Lupi, Fr; Baldino, N; Oliviero Rossi, C; de Cindio, B. | |
Analisi reologico-strutturale di organogel olio d’oliva/monogliceridi | 1-gen-2014 | Greco, V.; Lupi, F. R.; Gabriele, Domenico; Baldino, N; de Cindio, B.; Fischer, P. | |
Analisi strutturale e reologica di organogel per applicazioni alimentari | 1-gen-2012 | Gabriele, Domenico; Lupi, Fr; Baldino, N; Filippelli, L; Gentile, L; Oliviero Rossi, C. | |
Bigels and multi-component organogels: An overview from rheological perspective | 1-gen-2021 | Shakeel, A.; Farooq, U.; Gabriele, D.; Marangoni, A. G.; Lupi, F. R. | |
Bigels: A unique class of materials for drug delivery applications | 1-gen-2018 | Shakeel, Ahmad; Lupi, FRANCESCA ROMANA; Gabriele, Domenico; Baldino, Noemi; De Cindio, Bruno | |
Caratterizzazione di "emulgel" a base di pectine per applicazioni cosmetiche e farmaceutiche | 1-gen-2014 | Lupi, F. R.; Gabriele, Domenico; Seta, L.; Baldino, N.; de Cindio, B. |