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Ottimizzazione reologica di marmellate da “Citrus Medica” cv Diamante 1-gen-2012 Seta, L; Baldino, N; Gabriele, Domenico; Lupi, Fr; de Cindio, B.
Ottimizzazione reologica della stabilità di salse a base carne in organogels 1-gen-2012 Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; Baldino, N; Seta, L; de Cindio, B.
Rheological properties and short-term stability of oil-in-water emulsions formed with milk whey proteins: Influence of i-carrageenan and k-carrageenan 1-gen-2012 Baldino, N; Seta, L; Gabriele, Domenico; Lupi, Fr; de Cindio, B.
Effetto dell’aggiunta di acido polifosforico sulla reologia dei Bitumi 1-gen-2012 Baldino, N; Gabriele, Domenico; Oliviero Rossi, C; Lupi, Fr; Seta, L; de Cindio, B.
A rheological analysis of meat sauces stabilised with organogels 1-gen-2012 Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; Baldino, N; Seta, L; de Cindio, B; De Rose, C.
Steady shear properties and crystallisation phenomena in edible organogels 1-gen-2012 Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; Baldino, N; Seta, L; de Cindio, B.
Olive oil-based gels: effect of organogelator and vegetable fat on rheological properties 1-gen-2012 Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; Baldino, N; Seta, L; de Cindio, B.
Nuclear Magnetic Resonance and Rheology investigation of crystallization phenomena in vegetable oils 1-gen-2012 Gentile, L; Lupi, Fr; Baldino, N; Filippelli, L; Oliviero Rossi, C; Gabriele, Domenico
Studio delle proprietà interfacciali di film di Ovalbumina in presenza di emulsionanti alimentari 1-gen-2012 Seta, L; Baldino, N; Gabriele, Domenico; Lupi, Fr; de Cindio, B.
Organogelazione di sistemi oleosi a base di olio d’oliva: effetto della shear rate 1-gen-2012 Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; Baldino, N; Seta, L; de Cindio, B.
Structural investigation of crystallisation phenomena induced by organogelation in vegetable oils 1-gen-2012 Gabriele, Domenico; Lupi, Fr; Baldino, N; Filippelli, L; Gentile, L; Oliviero Rossi, C.
Effects of surfactants on interfacial properties of ovalbumin layers at the air/water and oil/water interfaces 1-gen-2012 Seta, L; Baldino, N; Gabriele, Domenico; Lupi, Fr; de Cindio, B.
Oli vegetali spalmabili a reologia controllata, metodologia e formulazione 1-gen-2012 Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; Baldino, N; de Cindio, B; Petramale, M.
Effect of organogelator and fat source on rheological properties of olive oil-based organogels 1-gen-2012 Lupi, Francesca Romana; Gabriele, D.; Facciolo, Deborah; Baldino, N.; Seta, L.; de Cindio, B.
Low temperature rheology of polyphosphoric acid (PPA) added bitumen 1-gen-2012 Baldino, N; Gabriele, Domenico; OLIVIERO ROSSI, Cesare; Seta, L; Lupi, Fr; Caputo, P.
MODELLAZIONE DEL PROCESSO DI ESSICCAZIONE DEL FICO DOTTATO DI COSENZA 1-gen-2012 Baldino, N; De Cindio, B; Lupi, F; Mirabelli, Giovanni; Pizzuti, T; Seta, L.
The effect of surfactant type on the rheology of ovalbumin layers at the air/water and oil/water interfaces 1-gen-2012 Seta, L; Baldino, N; Gabriele, Domenico; Lupi, Fr; de Cindio, B.
Effect Of Waxes Addition On Rheological Properties Of O/W Concentrated Model Emulsions 1-gen-2012 Migliori, M; Gabriele, D; Lupi, F. R.; DE CINDIO, B.
Effect of shear rate on crystallisation phenomena in olive oil based organogels 1-gen-2012 Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; de Cindio, B.
Stabilisation of meat suspensions by organogelation: a rheological approach 1-gen-2012 Lupi, Fr; Gabriele, Domenico; Baldino, N; Seta, L; de Cindio, B; De Rose, C.
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