BELLUSCIO, Giovanni

BELLUSCIO, Giovanni  

Dipartimento di Culture, Educazione e Società - DiCES  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 102 (tempo di esecuzione: 0.038 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
"Nuk gjendet asnjë artikull që plotëson kërkimin tuaj". Letrat shqiptare pa Pier Paolo Pasolini 1-gen-2018 Belluscio, Giovanni
1941-1979: Gjuha dhe ideologjia gjuhësore në Veprat e E. Hoxhës dhe zbatimet e drejtimeve në politikën gjuhësore shqiptare In corso di stampa Belluscio, Giovanni
2016_VARIETETE/VARIANTE FONETIKE "TENDENCIALE” Në PëRDORIMIN E KONTROLLUAR Të SHQIPES STANDARDE Në NJë EMISION TELEVIZIV Të SOTëM 1-gen-2016 Belluscio, Giovanni
A bifocal pronunciation of standard Albanian: Prishtina vs Tirana. 1-gen-2018 Belluscio, Giovanni
A First Acoustic-Perceptual Study of the Vowel Systems of Frasnita, Ungra and Shën Vasili (Cosenza) 1-gen-1991 Trumper, J; Belluscio, Giovanni
Albanesi e banditi redenti nelle lettere di San Francesco di Paola (Centuria..., 1655) In corso di stampa Belluscio, Giovanni
Albanian in the Albanian community in Italy (Teacher Training) 1-gen-1995 Belluscio, Giovanni
ALBANIAN. The Albanian Language in education in Italy 1-gen-2010 Belluscio, Giovanni
Analizë gjuhësore krahasuese e një përralle arbëreshe në dy variante dialektore 1-gen-2018 Belluscio, G.; Conforti, Emilia
Arbëreshë (Albanians) in Italy – Identity Profile Among University Students with Some Other Data 1-gen-2008 Belluscio, Giovanni
Arbëreshë ribelli e mercenari in un manoscritto della metà del XVII secolo 1-gen-1998 Belluscio, Giovanni
BIBLIOGRAFIA DEGLI STUDI LINGUISTICO-DIALETTOLOGICI SULLE PARLATE ALBANESI D'ITALIA, 1994-2014 1-gen-2015 Belluscio, Giovanni
bjhb è In corso di stampa Belluscio, Giovanni
CARMEN ALBANIENSE SEV EPIROTICVM di DANIELE CORTESE (1638) 1-gen-2015 Belluscio, Giovanni
De Rada dialettologo: spigolature dialettologiche in alcune sue pubblicazioni 1-gen-2008 Belluscio, Giovanni
DEMOGRAPHIC, CULTURAL AND LINGUISTIC DECLINE IN FOUR ARBëRESH VILLAGES: Firmo, San Basile, San Marzano di San Giuseppe and Spezzano Albanese 1-gen-2018 Belluscio, Giovanni
Dialektologu me çizmet e bardha: Eric Pratt Hamp dhe Arbereshet 1-gen-2016 Belluscio, Giovanni
Drejtime të politikës gjuhësore të Monarkisë dhe të Republikës në dokumentat zyrtarë të Shtetit Shqiptar (Kartemonedhat dhe pullat postare) 1-gen-2002 Belluscio, Giovanni
F. A. Santori në dritën e disa të dhënave të reja biografike In corso di stampa Belluscio, Giovanni
Fitonimia shkencore, fitonimia standarde dhe fitonimia dialektore në Fjalorin e Francesco Maria da Lecce-s (1702) 1-gen-2011 Belluscio, Giovanni